söndag 8 maj 2011

Osama Bin Laden

Så har USA funnit världens mest eftersökta människa och även dödat honom. Tycker du att USA:s agerande var rätt? Skulle man dödat Bin Laden eller "bara" tillfångatagit honom? Motivera ditt svar!

16 kommentarer:

  1. jag tycker det är bra att han är död så vi slipper honom men jag tycker det hade varit bättre om de hade fängslat honom så att han inte bara dött och sluppit undan sitt straff utan avtjänat livstid i fängelse.

    SvaraRadera
  2. Jag tycker att det är bra att han är död, även att han inte det inte har gjort någon större skillnad för oss i sverige. Jag tyckte att USA agerade rätt istället för att tillfångata honom.

    SvaraRadera
  3. Jag tycker det var rätt för om han hade suttit i fängelse så hade han säkert kommit ut tillslut så det var ju ganska bra det dem gjorde men om dem hade satt han i fängelse så hade vi ju visat att vi inte är som han.

    SvaraRadera
  4. Jag tycker att det är bra att dom har dödat han men jag tror ändå inte det är han som dom har dödat. Han är nog smartare än så, så han gömmer sig nog någon annan stanns.

    SvaraRadera
  5. Jag tycker det är bra att han är död eftersom han var världens mest eftersökta man. Och jag tyckte att USA agerande var rätt... !/ iza fridh 7ac

    SvaraRadera
  6. Jag tyckte det var bra han dog för han han bara håller på med skit. På ett sätt är det dåligt för vi vissar att vi är lika dåliga som han. // Albert

    SvaraRadera
  7. Jag tycker att det var bra att han dog. Hoppas bara att han är det. Vet dom om han är död eller? blir det slut på kriget nu? det kanske skulle ha varit bättre på ett sätt om man fängslade honom får då fick får man ju se han lida. // emelie 8c

    SvaraRadera
  8. äntligen!! jag tycker det är bra att USA dödade bin ladin för att då kommer det förhoppningsvis inte bli fler attentat i vår värld om det inte kommer en ny fegis som Usama. han kunde väl åkt in i world trade center själv så hade det tatt slut tidigare.//MarcusA 7ac

    SvaraRadera
  9. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  10. Jag tycker att USA har haft tur för om några andra människor hade hittat/dödat han så hade dom ju fått mycket pengar.

    Men jag vet inte om dom skulle dödat honom eller dom skulle hållit han fången på fängelse

    SvaraRadera
  11. Jag tycker det är bra att han är död. I och med att han har dödat många personer så är det rätt att han är dödad. Han har ju gjort fel. Han har också kommmit undan ett bra tag.

    SvaraRadera
  12. Jag tycker att USA gorde helt rätt för han var världens efter tracktade man och det var rätt att han blev dödad för att hålla han inlåst i fängelse lönar sig inte tycker jag.

    SvaraRadera
  13. Jag tycker det är både rätt och fel. Det är bra så alla överpatriotiska amerikaner kan bli lite tysta. Det dåliga är att de döda flera oskyldiga och Osama men det värsta är ju att de kommer bara hitta en värre gubbe att ersätta honom.

    SvaraRadera
  14. jag tyckte det var rätt att han dog. För han gjorde så att många fler människor dog, så jag tycker att han förtjänade det.

    SvaraRadera
  15. Han förtjäna att dö, han var en terroist som bara ville ha död. Tycker det var ett bra val att döda han.

    SvaraRadera